Stærkt kvindeteam med fokus på samarbejde
I kantinen på Hørmarken er det Heidi Hansen og hendes team, der hver dag står bag frokosten – med ambitioner, nærvær og fokus på kvalitet.
Når vi hjælper hinanden frem, opnår vi de bedste resultater.
I kantinen på Hørmarken er det Heidi Hansen og hendes team, der hver dag står bag frokosten – med ambitioner, nærvær og fokus på kvalitet.
”For mig handler det om at være til stede, gå forrest og skabe en rolig kultur, hvor vi alle har lyst til at levere vores bedste,” fortæller Heidi, som har været en del af Kokkenes Køkken i tre år og har stået i spidsen for køkkenet på Hørmarken det seneste år.
Heidi startede som souschef, men med en baggrund som køkkenchef i et cateringfirma med 600 daglige kuverter, har hun stor erfaring med at lede køkkener med både høj faglighed og tempo.
”Vi er et team på tre kvinder, og det er vigtigt for mig, at vi lytter til hinanden og støtter op – også når det går stærkt,” siger hun. Det skaber tryghed, sammenhold og motivation til at udvikle både retter og rammer.
I Heidis køkken er bæredygtighed og økologi i fokus. Madspild bliver systematisk reduceret, og rene råvarer prioriteres højt. ”Det løfter kvaliteten og giver en bedre smagsoplevelse – og det kan både vi og gæsterne mærke.”
Hun sætter en ære i at få alle gæster med i fællesskabet og skabe en frokostoplevelse, hvor ambitioner og ansvar går hånd i hånd: ”Når vi hjælper hinanden frem, opnår vi de bedste resultater.”