Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies

et velsmagende partnerskab

Vi dækker op med konkurrencedygtig pris og bæredygtige løsninger.

Kantinen skal være et markant aktiv for virksomheden og et medarbejdergode. Kantinen rummer alt fra morgenmad til mødeforplejning og jeres kantineleverandør skal vide, hvilke behov I og jeres medarbejdere har. Ved at outsource jeres kantinedrift skal I opleve et markant løft i både kvalitet og service. Og det skal kunne betale sig, ikke kun på bundlinjen.

Vi leverer bæredygtige løsninger, som sikrer sundhed for jeres medarbejdere, og vi bygger hele vores kantinekoncept på velsmag og samarbejde med de virksomheder, vi servicerer. Vi tilbyder alt fra morgenmad, frokost, takeaway, café, mødeforplejning, workshops, direktionsmiddage og gourmetmenuer samt events for medarbejderne. 

Fagfolk

Jeres helt egen køkkenchef med en stærk profil.

Vi har hævet niveauet for kantinedriften i Danmark gennem fagprofessionelle køkkenfolk på alle pladser. Men det er ikke nok. Vores køkkenchefer og kokke kommer med erfaring fra gode stillinger på velrenommerede restauranter både i ind- og udland, og vi har branchens dygtigste madkreatører. I får en fagligt stærk køkkenchef, der matcher jeres behov, som vil være med til at udvikle jeres kantine.


I 2018 blev Casper Løvgreen, køkkenchef på kantinen hos KOMBiT en af landets tre bedste køkkenchefer i Landbrug & Fødevarers årlige Kantineprisen.

Læs mere om kantinen på KOMBIT her

Neurogastronomi

SANS!

For de af vores kunder, som tør tage skridtet helt ud i neurogastronomi, bæredygtighed og minimering af madspild, har vi udviklet et koncept, som vi kalder SANS! Her har vi erstattet store buffeter og overfyldte tallerkener med retter, som taler til alle sanser. Det er essensen af bæredygtighed og gourmet, og der er kræset om hver enkelt detalje i alle retter. 

En SANS!-frokost består af en hovedret, et par salater som passer til og nybagt brød. Alle retter harmonerer sammen i smag og indeholder elementer af sødt, surt, bittert, salt og umami samlet på én enkelt tallerken. En helhedsoplevelse, som man ellers kun får, når man går på restaurant.

Læs mere om SANS! konceptet her

 

 

råvarer

Det bedste fra den danske natur lige ned på tallerkenen.

Vi vægter bæredygtighed, dyrevelfærd og økologi, velsmag og gode råvarer i sæson. Den mangfoldighed, vi omgiver os med, skal smages. Vores danske råvarer byder på mange muligheder, og vi eksperimenterer gerne og prøver nye, spændende råvarer af i kantinen. Vi arbejder med seks sæsoner i stedet for de sædvanlige fire, og vi sætter smag på både den sprøde forsommer og den smagfulde sensommer.

Læs mere om vores holdning til råvarer her

Du kan smage at der står en kok bag

Et højt fagligt og gastronomisk niveau.

Med et navn som Kokkenes Køkken er linjen lagt. En vis standard er sat for det faglige og gastronomiske niveau, og det giver nogle dejligt høje forventninger at leve op til. Det gør vi ved at sikre, at der altid er uddannede kokke bag gryderne i Kokkenes Køkken.

Vi har faguddannede kokke i alle vores køkkener, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af dem, når vi rekrutterer. Vores gode omdømme gør, at vi løbende lykkes med at tiltrække branchens bedste fagfolk. Og vi gør et stort nummer ud af at supplere vores kokke med de bedste kolleger på samtlige pladser.

 
vil du høre mere?

Lad os byde på frokost

Vil du høre om hvordan vi kan tilbyde dig en kantineløsning med velsmagende retter og en sikker driftsaftale, så byder vi mere end gerne på en lækker frokost.

Martin Damby

Du er altid velkommen at kontakte Martin Damby, salgsdirektør i Kokkenes Køkken på telefon 40 24 32 28