Kantinedrift
FØL projekt
SANS!
Ansvarlighed
Om os
Om Kokkenes Køkken
Mød en køkkenchef
Nyheder
Job
Kontakt os
Choose Language
Konkurrencer
Konkurrencer
Her er en oversigt over de nuværende konkurrencer
Deltag nu og vind fede præmier!
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Hvad er hovedformålet med FØL-projektet hos Kokkenes Køkken?
*
At udvikle nye gourmetopskrifter til fine dining
At styrke økologi, mindske madspild og forbedre madoplevelser i kantinerne
At eksportere danske fødevarer til udlandet
Hvilket mål har FØL-projektet sat for økologiprocenten i de udvalgte kantiner?
*
75%
50%
60%
Hvordan bidrager FØL-projektet til medarbejdernes faglige udvikling?
*
Ved at tilbyde gratis kokkeskoleophold i udlandet
Gennem ny viden om råvarer, madspildsreduktion og udvikling af praktiske værktøjer
Ved at ansætte gæstekokke fra Michelin-restauranter
Navn
*
Virksomhedsmail
*
Virksomhed
*
Send