Hjem Surdejsboller

Surdejsboller
Sourdoughs buns

Sådan her tilbereder du vores surdejsboller, når du har købt dejen i kantinen.

Tilberedning

Tænd ovnen på 250 grader varmluft.

Drys mel på bordet og vend dejen ud. Del den i 8 – 12 boller og læg bollerne på en bageplade med bagepapir, hvor de skal hvile i 10 minutter før de sættes ind i ovnen, hvor de bages i 10 minutter.

Preparation





Preheat the oven to 250 degrees Celsius.

Sprinkle flour on the table and transfer the dough onto the table.

Divide it into 8-12 buns and place them on a baking sheet lined with baking paper. Let the rolls rest for 10 minutes before placing them in the oven, where they should be baked for 10 minutes.

Køb dejen i kantinen

Du kan købe vores hjemmelavede surdej i kantinerne – så har du morgenboller til weekenden.

Buy the dough in the canteen

You can buy our homemade sourdough at the canteens – then you’ll have morning rolls for the weekend.