Surdejsboller
Sourdoughs buns
Sådan her tilbereder du vores surdejsboller, når du har købt dejen i kantinen.
Tilberedning
Tænd ovnen på 250 grader varmluft.
Drys mel på bordet og vend dejen ud. Del den i 8 – 12 boller og læg bollerne på en bageplade med bagepapir, hvor de skal hvile i 10 minutter før de sættes ind i ovnen, hvor de bages i 10 minutter.
Preparation
Preheat the oven to 250 degrees Celsius.
Sprinkle flour on the table and transfer the dough onto the table.
Divide it into 8-12 buns and place them on a baking sheet lined with baking paper. Let the rolls rest for 10 minutes before placing them in the oven, where they should be baked for 10 minutes.
Køb dejen i kantinen
Du kan købe vores hjemmelavede surdej i kantinerne – så har du morgenboller til weekenden.
Buy the dough in the canteen
You can buy our homemade sourdough at the canteens – then you’ll have morning rolls for the weekend.