SANS! kantinen på Advansor

Er SANS! et koncept for en kombinationsvirksomhed med både produktion og administration, tænker I måske? JA! Er det korte svar.

 

Vores kunde, Advansor, er en produktionsvirksomhed, som er ledende inden for, hvordan fremtidens bæredygtige virksomhed skal drives. De producerer bæredygtige og energivenlige køleanlæg. Derfor består deres medarbejderstab af produktionsmedarbejdere og administrative kontorfolk.

Vi åbnede i november 2019 og har fra dag ét kørt 100 % SANS!. Det har været en kæmpe succes, og vi har fået positive tilbagemeldinger på, at alle har taget godt i mod konceptet med mindre kød, mere grønt og meget mere kvalitet.

Advansor frokost Kokkenes Køkken SANS

Kokkene er tilstede i restauranten og kommer med tips og idéer til egen madlavning.

Advansor frokost Kokkenes Køkken servering

Kokkene serverer frokosten for hver enkelt medarbejder på Advansor.

Managing Director, Kristian Breitenbauch, fortæller om opstarten af det nye kantinekoncept:


Vi har valgt at samarbejde med Kokkenes Køkken, fordi de var de første, der bød ind på at tale bæredygtighed på en letforståelig måde, der giver mening.

Vi oplever, at vi har et meget lille madspild. Vi ser et køkken, hvor der er næsten 200 mennesker igennem om dagen, og så kan madspildet være i en 10 liters spand.

Så sent som i dag sad jeg sammen med nogle andre og spiste morgenmad, hvor de siger ’vi kigger aldrig på menuen, der kommer altid noget nyt og spændende, og så bliver man overrasket herinde.’

Det er en stor del af oplevelsen, at kokken selv anretter og serverer dagens menu.
Det er naturligt, at kokken står og taler med folk og får det hele til at fungere på den måde.

Kristian Breitenbauch Managing Director, Advansor
Advansor-sans-kantine-kokkenes-koekken

Minimering af madspild

Vi genbruger alt fra stokke til grønkålsskræller, som vi putter i brødet eller tilføjer de varme retter.
Mikkel Nielsen, køkkenchef.