Nyt og neurogastronomisk køkken
Neurogastronomi er ikke så kompliceret som det lyder, selv om det stiller krav til en høj faglighed i køkkenet. Måltidet sammensættes ud fra de fem grundsmage, samt knækket og det stærke. Så vi tilbereder vores måltider efter at få sprødt, bittert, surt, stærkt, sødt, salt og umami ned på hver eneste tallerken. De fem grundsmage er det vi nu mener vi kan smage, men fremtiden vil sikkert udbygges efter hånd som praktikere og forskere dykker længere ned i det neurogastronomiske univers.
For vores kunder betyder det, at maden i kantinen er tilberedt, så de får større smag, og at vi serverer på en måde, som giver en endnu større spiseoplevelse.
Mindre og bedre mad
I Kokkenes Køkken har vi valgt at vende op og ned på buffeten og tilbyde vores gæster neurogastronomiske retter som vi bruger lidt mere tid på at kræse om. Vi minimerer den store buffet og inviterer indenfor i et univers af god smag og helhedsoplevelser omkring måltidet.
Mikkel Nielsen er køkkenchef på Advansor, hvor SANS! serveres til frokost.
Er SANS! et koncept for en kombinationsvirksomhed med både produktion og administration, tænker I måske? JA! Er det korte svar.
Mindre madspild og mere bæredygtigt
Et fokuseret udvalg af retter er med til at minimere madspild i vores kantiner. Vi måler kvartalsvis på madspild, hvilket giver os mulighed for hele tiden at mindske spild fra vores kantiner.
SANS! konceptet
Kokkenes Køkken tager nu for alvor skeen i den anden hånd og præsenterer danskerne for et kantinekoncept, som bryder med den traditionelle kantineoplevelse. SANS! er fremtidens kantine, hvor grundidéen er mindre mængder mad af højere kvalitet.
Findes det perfekte måltid?
Vil du høre mere om SANS!
Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig snarest.
Vil du høre mere om neurogastronomi og SANS! konceptet, og vil du have en smagsprøve?