Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies

Hvad er neurogastronomi

Nyt og neurogastronomisk køkken

Neurogastronomi er ikke så kompliceret som det lyder. Det er bare at sammensætte måltidet ud fra de fem grundsmage, knækket og det stærke. Så vi tilbereder vores måltider efter at få sprødt, bittert, surt, stærkt, sødt, salt og umami ned på hver eneste tallerken. De fem grundsmage er det vi nu mener vi kan smage, men fremtiden vil sikkert udbygges efter hånd som praktikere og forskere dykker længere ned i det neurogastronomiske univers.

Mere om neurogastronomi i vores køkken

Kvalitet

Mindre og bedre mad

I Kokkenes Køkken har vi valgt at vende op og ned på buffeten og tilbyde vores gæster neurogastronomiske retter som vi bruger lidt mere tid på at kræse om. Vi minimerer den store buffet og inviterer indenfor i et univers af god smag og helhedsoplevelser omkring måltidet.

Mere om SANS! kvalitet


madspild

Færre og bedre retter

Et fokuseret udvalg af retter er med til at minimere madspild i vores kantiner. Vi måler kvartalsvis på madspild, hvilket giver os mulighed for hele tiden at mindske spild fra vores kantiner.

Mere om madspild

SANS!

Vil du høre mere om SANS!

Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig snarest.

Sans Kokkenes Køkken

Vil du høre mere om neurogastronomi og SANS! konceptet, og vil du have en smagsprøve?

neurogastronomi - hvad er nu det?

Findes det perfekte måltid?

I madlavning handler det om at kende de fem grundsmage og skabe en balance mellem dem. Salt findes på flere måder end rent salt, sødt er ikke kun sukker og honning - og umami er ikke altid så let at beskrive som smag.
I Kokkenes Køkken har vi valgt at vende op og ned på buffeten og tilbyde vores gæster neurogastronomiske retter som vi bruger lidt mere tid på at kræse om. Vi minimerer den store buffet og inviterer indenfor i et univers af god smag og helhedsoplevelser omkring måltidet.