Neurogastronomisk køkken
Neurogastronomi betyder, at måltidet sammensættes ud fra de fem grundsmage, samt knækket og det stærke. Vi tilbereder vores måltider efter at få sprødt, bittert, surt, stærkt, sødt, salt og umami ned på hver eneste tallerken.
For vores kunder betyder det, at maden i kantinen er tilberedt, så de får større smag, og at vi serverer på en måde, som giver en endnu større spiseoplevelse.
Sådan her ser en SANS! frokost ud
Vi ønsker mere groft og lækkert grønt på menuen, og vi vil vise vores kunder, hvor smagfuldt det kan gøres – og der vil naturligvis være rigeligt og nok at vælge imellem. Vi minimerer den store buffet og inviterer indenfor i et univers af god smag og helhedsoplevelser omkring måltidet.
Konkret vil vores kunder som vælger SANS! konceptet opleve, at der serveres lidt færre retter. Til gengæld kan de se frem til, at der bliver gjort endnu mere ud af den mad, vi serverer. Et mindre udvalg giver os også råderum til at handle endnu mere lokalt og økologisk.
Mikkel Nielsen er køkkenchef på Advansor, hvor SANS! serveres til frokost.
Er SANS! et koncept for en kombinationsvirksomhed med både produktion og administration, tænker I måske? JA! Er det korte svar.
Mindre madspild og klare klimamål i kantinerne
Portionsanretninger, uddannelse, et fokuseret udvalg af retter og måling af madsspild giver os stærke værktøj til konstant at minimere vores klimaaftryk. Vores klare mål er max 5% madspild i vores kantiner.
SANS! konceptet
SANS! er et kantinekoncept, som bryder med den traditionelle kantineoplevelse. Grundidéen er at med et fokuseret sortiment, sammen med neurogastronomiske principper, kunne tilbyde højere kvalitet i hver enkelt ret.
Findes det perfekte måltid?
Vil du høre mere om SANS!
Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig snarest.
Vil du høre mere om neurogastronomi og SANS! konceptet, og vil du have en smagsprøve?