Kokkenes Køkken og COVID-19

I Kokkenes Køkken tager vi situationen i forbindelse med COVID-19 meget alvorligt, og vi støtter naturligvis regeringens og myndighedernes udmeldinger og anvisninger om at tage fælles ansvar for at minimere smittefaren.

 

God afstand og god frokost

I Kokkenes Køkkens kantiner følger vi Sundhedsstyrelsens retningslinjer samt har en tæt dialog og samarbejde med vores kunder om, hvordan vi passer bedst muligt på deres ansatte og vores køkkenfolk.

Håndsprit er et fast, og nu i pandemien, et opjusteret element i køkkenerne og ude i kantinerne.  

Det er også vigtigt for os at nævne, at COVID-19 ikke smitter via fødevarer, og at der er heller ikke belæg for at tro, at man bliver smittet med COVID-19 ved at røre ved fødevareemballage.

Vi opfordrer vores kantinegæster til at holde sig godt orienteret om ændringer og forholdsregler i forhold til situationen internt i deres respektive virksomheder, da situationen hele tiden ændrer sig. Ligesom vores kantinegæster, kunder og samarbejdspartnere heller ikke skal tøve med at kontakte Kokkenes Køkkens medarbejdere ved tvivlsspørgsmål eller andet. 

Vi sørger for hele tiden at være opdateret på situationen, er yderst opmærksomme og følger alle Sundheds- og Fødevarestyrelsens anbefalinger.

 

Håndsprit:

Til gæsterne, både på vej ind i og på vej ud af, kantinerne. Vi tilbyder helt almindelige afspritningsdispensere, samt vores SANSetizer, spritdispensere med plantebaseret duft. 

Sprit, covid-19, sikkerhed, Kokkenes Køkken

Mulighed for ekstra sikkerhed i kantinerne:

Afstandsmarkeringer på gulv og plexiglas mellem gæster og kokke.

coronaberedskab i kokkenes koekken

avstand corona pleksiglas kokkenes køkken

 

Portionsanretning og emballage

To vigtige forholdsregler vi kan tage for at beskytte vores gæster. 

portionsanrettet frokost

portionsanrettet smørrebrød

pakket frokost

virus-morgenmad

Kontakt os i Kokkenes Køkken

Har du spørgsmål omkring vores kantiner og COVID-19 beredskabet, er du velkommen at ringe til os på 70 25 24 22