Stærk profil til det jyske marked

Flere og flere virksomheder vælger Kokkenes Køkken, hvorfor vi nu kan byde Majbritt Madsen Eriksen velkommen som driftschef for vores kunder i Jylland. Majbritt kommer med 25 års erfaring inden for køkken og kantineområdet med gedigne kompetencer inden for optimering, personaleledelse og ikke mindst totaloplevelse for kunder og gæster.

Med rødder i både kantine-, restaurations- og hotelbranchen, og senest fra Jespers Torvekøkken, er det en særdeles kompetent og fagligt kyndig profil som skal være med til at sikre gode gæsteoplevelser i kantinerne.

”Vi står med stærke profiler i vores team af driftschefer og det glæder mig, at jeg nu kan byde endnu en driftschef med stort branchekendskab velkommen,” siger Maj Toppenberg, direktør i Kokkenes Køkken og tilføjer:

”Vi oplever stor kundetilgang og opruster for at fortsat kunne levere landets bedste kantineløsning, også for vores nye kunder.”

Motivation, medarbejderglæde, totaloplevelser for gæsterne samt sund, varieret og klimavenlig mad er et par fokusområder for Majbritt:

”Jeg glæder mig meget til blandt andet at arbejde med Kokkenes Køkkens SANS!-koncept, som netop fokuserer på minimering af madspild og smagfulde frokostretter tilberedt efter neurogastronomiske principper, hvilket er meget spændende,” forklarer Majbritt, som ud over gode gæsteoplevelser også kommer at fokusere på medarbejdernes trivsel og udvikling, og at Kokkenes Køkken fortsat er en attraktiv arbejdsplads.

Majbritts opgave er også at holde tæt kontakt med vores kunder samt være bindeleddet mellem kunderne og vores dedikerede køkkenchefer.

”Jeg trives med en stor kontaktflade og at være både sparringspartner og motivator, så jeg glæder mig meget til at komme ud og hilse på vores medarbejdere og kunder,” siger Majbritt og tilføjer:

”Kokkenes Køkken er i en spændende proces og går forrest i udvikling af de traditionelle kantinekoncepter. Det er sjovt at være en del af en virksomhed som tør tænke ud af boksen og som sætter nye standarder i branchen.”

 

 

Driftschef i Kokkenes Køkken Majbritt Madsen Eriksen

Gode gæsteoplevelser og en tæt kontakt til kunderne er nogle af Majbritt Madsen Eriksens fokusområder.