Vi værdsætter at være værter

Vi er tilgængelige for gæsterne og nyder at tage værtsrollen ved fællesspisningen.

 

Kantinen - et medarbejdergode

Ord som kantinedrift og frokostordning kan for nogen godt klinge lidt af cafeteria, men Kokkenes Køkken er nærmere en personalerestaurant.

Det er vores klare holdning, at kantinen skal være et markant aktiv for virksomheden. Kantinen skal opleves som et medarbejdergode og et socialt samlingspunkt – et sted, hvor kollegerne har lyst til at mødes for at spise og snakke sammen. 

Kokkene skal være tilgængelige for gæsterne

Vi gør en dyd ud af, at kantinegæsterne skal kunne tale med vores køkkenpersonale om maden, diskutere råvarerne og menuerne, få tips og tricks til deres egen madlavning og samtidig mærke kokkenes professionalisme, kærlighed til og passion for den gode mad.

 

 

Vi vil være fortrolige med rammerne, gæsterne og virksomhedens kultur 

Før vi ”flytter ind” og overtager den daglige drift af køkkenet, gennemgår vi de fysiske rammer. Er der alt, hvad vi skal bruge? Kan noget undværes? Kan vi udnytte pladsen bedre? Og på samme måde ser vi på virksomheden og typen af medarbejdere.

Portionsanretning

Vil du have professionelle kokke i din kantine?

Ring os op for en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for din kantine og dine medarbejderes frokost.
Telefon: 70 25 24 22

Send mail
vil du høre mere?

Lad os byde på frokost

Vil du høre om hvordan vi kan tilbyde dig en kantineløsning med velsmagende retter og en sikker driftsaftale, så byder vi mere end gerne på en lækker frokost.

Medarbejdere i Kokkenes Køkken

Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies