Tag mad med hjem

Takeaway, Ready 2 Cook eller et lækkert nybagt rugbrød fra Kokkenes Køkkens egen opskrift.

Takeaway

Vores takeaway er lige til at tage med hjem og nyde. Vores gæster kan bestille alt fra sandwiches til salater og færdiglavede retter, som kun skal varmes før servering.

Ready 2 Cook

Vores dygtige kokke har forberedt det hele og lagt det i en bakke, som kun skal i ovnen i maks 30 minutter før servering. Vi kører med fire forskellige menuer, som skiftes løbende. Ready 2 Cook kan købes i vores kantiners webshop og leveres på dagen.

Tilbehør

Og alt det andet

Vores kokke kreerer alt fra hjemmelavet pesto, færdig dej til julesmåkagerne og den lækre and til Mortens Aften - lige til at sætte i ovnen. Det hele kan købes i webshoppen.
Vi forhandler også varer fra udvalgte forhandlere som for eksempel værtindegaver og vingaver. Det hele pakket ind så det er færdigt til modtageren.

Økologi og bæredygtighed

Bæredygtighed og miljø er en fast og forankret del i alt, hvad vi gør. Vi arbejder kontinuerligt med at nedbringe vores miljøbelastning, minimere madspild og øge andel af økologi i vores køkkener.

Signatur brød

Vores rugbrød

Kevin er bager i kantinen på Teglholmen og en af de medarbejdere, som hver dag bager Kokkenes Køkkens eget signaturrugbrød. Rugbrødet er en af de egenproducerede varer, som kan købes i webshoppen.