Neurograstronomi og SANS

SANS! konceptet bygger på neurogastronomisk køkkenkunst.
Neurogastronomi stiller krav til en høj faglighed i køkkenet. Derfor er kokketeamet lige nu i fuld gang med at lære at lave mad, der taler til alle sanser på én tallerken. For vores kunder betyder det, at maden i kantinen er tilberedt, så de får større smag, og at vi serverer den på en måde, som giver en endnu større spiseoplevelse.

Mad er nemlig mere end råvarer og smag alene – mad er oplevelser!

Vi ved godt, at det tager tid at vænne sig til forandringer, men vi føler os sikre på, at vores kunder, som vælger SANS! konceptet vil tage godt imod det nye kantinekoncept – og vi ved, at vi er i gang med at skabe det, som fremtidens kantiner vil være rundet af.
Sans Kokkenes Køkken

SANS! en frokost ret.

Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies