Mere kvalitet og mindre mængder

Vores ambition er at der bliver gjort endnu mere ud af de retter vi serverer.

Et stort udbud og udvalg er ikke altid et godt udvalg. Derfor er vores ambition at skære ned på mængden af retter i kantinen for at kunne tilberede bedre retter til vores kunder.

Konkret vil vores kunder som vælger SANS! konceptet opleve, at der serveres lidt færre retter. Til gengæld kan de se frem til, at der bliver gjort endnu mere ud af den mad, vi serverer. Et mindre udvalg giver os også råderum til at handle endnu mere lokalt, økologisk og sæsonbetonet.

Vi ønsker kort sagt mere groft og lækkert grønt på menuen, og vi vil vise vores kunder, hvor smagfuldt det kan gøres – og der vil naturligvis være rigeligt og nok at vælge imellem.

 
Martin Damby

Kontakt os helt uforpligtende

Du er meget velkommen at ringe til vores salgschef Martin Damby på tlf.: 40 24 32 28.
Han fortæller gerne mere om Kokkenes Køkken, og hvad vi kan gøre bedre hos jer.

Send mail
Kokkenes Køkken neurogastronomi en frokost

SANS! frokost.

Risotto med kartoffel, stegte kantareller og bøgehatte, syltede jordskokker, jordskokkefritter, karse.

Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies