Kokkenes Køkken indtager Aarhus med kultur og bæredygtighed

Smilets by kan snart smile endnu mere. Den 27. maj bliver byen nemlig en indbygger rigere, når Kokkenes Køkken indtager Århus. Det sker i kølvandet på en netop underskrevet aftale for Schmidt Hammer Lassen-domicilet, som fremover skal danne rammerne for et moderne kontorhus – og bæredygtig kantinegastronomi.

Kultur og verdenskøkkener. Bæredygtighed og øget sundhed. Sådan lyder opskriften på kantineaftalen, som Kokkenes Køkken netop har underskrevet med Newsec. Aftalen indebærer kantinedriften af Schmidt Hammer Lassen-domicilet på Oluf Palmes Allé – og det er den første af sin slags i Århus for Kokkenes Køkken, som ser frem til at bringe en ny kantinekultur til Danmarks kulturhovedstad, lyder det fra salgsdirektør i Kokkenes Køkken, Martin Damby:

”Kokkenes Køkken rykker til Århus – og vi håber, at denne aftale blot er den første i rækken af mange. Vi ser frem til at berige landets kulturhovedstad med et kantinekoncept, der bringer verdens mange madkulturer og bæredygtige køkkenprincipper til byen. Jeg føler mig overbevist om at vi kommer til byen for at blive” siger Martin Damby.

Mange munde at mætte

Domicilet på Olof Palmes Allé er både kendt og markant. Bygningen strækker sig over mere end 2.400 kvadratmeter, og har tidligere dannet rammerne for Harman Internationals kontorer. I dag er det ejet og istandsat som kontorhus af PFA Ejendomme.
Blandt lejerne er SOS International og SOS Dansk Autohjælp med mere end 200 medarbejdere, som fremover kan se frem til både bæredygtig, sund og fleksibel kantinegastronomi. 

”Vi ser frem mod en spændende opgave i rammer, der er både velkendte og nye. For selvom vi for første gang nogensinde rykker ind i Århus, er det med rygsækken spækket med årelang erfaring, når det kommer stordrift af kantinekøkkener,” forklarer Martin Damby og tilføjer: 

”Vi har mange munde at mætte dagligt. Det forpligter – og vi er mere end klar til at bevise over for vores nye og mange kantinegæster, at vi kan stå distancen. Præcis som vi allerede gør det for en række af landets andre store kontorhuse”.