Advansor køber ind på bæredygtig kantinegastronomi fra Kokkenes Køkken

Nye tider venter århusianske Advansor, når de den 15. november rykker til nye rammer i det nyopførte hovedkvarter på Rosbjergvej 7. Med flytningen følger også et nyt team fra Kokkenes Køkken, der fremover vil byde på bæredygtig kantinegastronomi fra matriklens helt nye sansekøkken.

Bæredygtigt sigte og fokus på fællesskab. Det er opskriften på et dugfriskt partnerskab mellem produktionsvirksomheden Advansor og Kokkenes Køkken. Aftalen indebærer driften af en helt ny sansekantine, der er udviklet og skræddersyet til kantinevirksomhedens bæredygtige koncept, SANS!

”Fællesskab og bæredygtig produktion er kernen i vores forretning, og det var nærliggende og afgørende for os at finde en gastronomisk spydspids, der har lige så høje standarder som os selv,” indleder Kristian Breitenbauch, direktør i Advansor, og uddyber:

”Vi har valgt Kokkenes Køkken, fordi de tilbyder et helhedsorienteret koncept, der sætter medarbejderoplevelsen i bæredygtigt centrum. Konkret vil vores medarbejdere møde ind til en helt nyopført og skræddersyet sansekantine med køkkenøer, hvor faglært køkkenpersonale står klar til at servere portionsanrettet og bæredygtig hverdagsgastronomi”.

Fælles fodslag baner vejen

Med bæredygtig produktion i højsædet går Advansor og Kokkenes Køkken til samarbejdet med et fælles ønske om at gøre en forskel for miljø og klima. For når man er verdensledende inden for naturlige køleanlæg, er det nærliggende at finde en partner på kantinefronten, der arbejder i samme grønne retning, lyder det fra Kristian Breitenbauch:

”Hver dag arbejder vi for at minimere klimaaftrykket, og vi har valgt Kokkenes Køkken, fordi de understøtter vores arbejde og har en stærk miljøprofil. Derfor ser vi frem til en full time-service med bæredygtige principper, der omfatter økologi, dyrevelfærd og et minimum af madspild,” siger han.

Og i Kokkenes Køkken ser man frem til at løfte opgaven, lyder meldingen fra salgsdirektør, Martin Damby:

”Vi går en spændende tid i møde, og vi ser frem til den 15. november, hvor vi for første gang slår dørene op til sanserammer, der er som skabt til kantinekonceptet,” indleder han og tilføjer:

”Konkret samler vi alt lige fra baristakaffe og medarbejdercafe til loungeområde og sansekøkken. Vi forpligter os til full time-service med alt, hvad dertil hører af hjemmebagt morgenbrød, bæredygtig frokostordning og fuglekvidder, take away til medarbejdere og mødeservice for Advansors mere end 200 ansatte og gæster. Vi glæder os til at vise, at vi er opgaven værdig”.
Frederikke Amalie Jensen

Kontakt

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til vores kommunikationsmedarbejder Frederikke Amalie Jensen på telefon: 20 52 95 15 eller via mail.

Send mail

Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies