• Kokkenes Køkken
  • Kontakt os
  • KANTINEDRIFT
  • SANS!
  • OM OS
  • JOB
  • NYHEDSRUM
  • KONTAKT OS
  • COVID-19
Kontakt os
Søg
  • Kvalitetssikring
  • Tilfredshed
  • Politik for antikorruption og bestikkelse
  • Ledige stillinger
  • Uopfordrede ansøgninger
Kokkenes Køkken

Nyheder og pressemeddelelser

Se seneste nyheder og pressemeddelelser for Kokkenes Køkken.

nyheder og pressemeddelelser
  • Flerårige grøntsager skal udfordre danskernes spisevaner

    December 2020
    Det bæredygtige sigte har for længst forplantet sig i mange af landets storkøkkener. Nu er tiden moden til, at landets kantiner præsenterer danskerne for at spise et spadestik dybere bæredygtigt, lyder meldingen fra Maj Toppenberg, direktør i Kokkenes Køkken, der som de første i branchen indgår formelt samarbejde om flerårige grøntsager.

  • Medarbejdercafeer til landets arbejdspladser

    December 2020
    Skæve arbejdstider, hastemøder og walk and talks. Årsagerne til et misset måltid kan være mange, men det skal være en saga blot, at danskerne arbejder på tom mave, lyder det fra Maj Toppenberg, direktør i Kokkenes Køkken, der står klar med et nyt café-koncept til danske arbejdspladser.

  • Kokkenes Køkken og DTU fremtidssikrer kantiner

    4. december 2020
    Pandemiens mange hjemsendelser har ændret hverdagen i landets kantiner, der i lang tid har mærket konsekvenserne af lock down-perioderne. Men i modgang tager livet form, og nu dækker Kokkenes Køkken buffeten op med bæredygtige serveringsbakker, der skal sikre bedre flow og miljørigtig servering, lyder meldingen fra direktør i Kokkenes Køkken, Maj Toppenberg.

  • Nu skal der tang på menuen

    Juni 2020
    Kokkens Køkken har stort fokus på bæredygtighed og at anvende lokale råvarer. Derfor blev køkkencheferne fra kantinerne rundt omkring i landet sendt på inspirationstur til Nykøbing Sjælland for at se nærmere på tang som råvare.

  • Vi prøver at få det bedste ud af situationen

    25. marts 2020
    Kokkenes Køkken i kontorfællesskabet Vibenshuset på Østerbro har stadig åbent, selvom det meste af Danmark er lukket ned. Under normale omstændigheder laver køkkenet mad til 600 kantinegæster, men her under coronaproblematikken er antallet af frokostgæster skåret ned til bare 30 personer.

  • Kokkenes Køkken-direktør valgt ind i bestyrelsen for Økologisk Landsforening

    10. marts 2020
    Det var et kampvalg til bestyrelsen for Økologisk Landsforening ved foreningens årlige generalforsamling, som blev afholdt i weekenden i Aarhus.

  • Kokkenes Køkken opruster deres sociale kapital

    16. december 2019
    Stærke relationer, velfungerende kommunikation og forståelse for hinandens forskelligheder er nøglen til at fastholde og tiltrække gode medarbejdere samt at sikre gæsteoplevelser i top. Derfor er 30 ledende medarbejdere fra Kokkenes Køkken ved at gennemføre en uddannelse, der stiller skarpt på ledelse og social kapital.

  • Bæredygtigt kokketøj lavet af genbrugsplastik

    27. november 2019
    Som det nyeste initiativ har Kokkenes Køkken nu investeret i 5.000 kokkejakker og forklæder fra Berendsens særlige CSR-kollektion, som blandt andet bliver fremstillet af brugte engangs-plastikflasker.

  • Nets tester ansigtsbetaling i samarbejde med Kokkenes Køkken

    20. november 2019
    I et pilotforsøg vil Nets teste, om danskerne er klar til at betale med ansigtet. Kokkenes Køkken, der driver kantinen i kontorfællesskabet Vibenshuset på Østerbro, er de første i landet til at tage løsningen i brug.

  • Advansor køber ind på kantinegastronomi

    November 2019
    Nye tider venter århusianske Advansor, når de den 15. november rykker til nye rammer i det nyopførte hovedkvarter. Med flytningen følger også et nyt team fra Kokkenes Køkken, der fremover vil byde på bæredygtig kantinegastronomi fra matriklens helt nye sansekøkken.

  • Kokkenes Køkken modtager økologisk spisemærke

    Oktober 2019
    Et grønnere Danmark går gennem maven og landets professionelle køkkener. Sådan lød meldingen fra fødevareminister Mogens Jensen, der på årets økologiske topmøde kunne overrække spisemærke nummer 3.000 til kantinevirksomheden Kokkenes Køkken.

  • Supertanker-kantine i nye klæder

    August 2019
    Tre tryk og en frokostservering. Det er overskriften på TDC Teglholmens kantine, der over sommeren har taget et stort og rigtigt skridt i en mere moderne retning. Det sker med introduktionen af selvbetjeningsskærme, der erstatter de tidskrævende og personlige serviceskranker.

  • Huset Edison

    Maj 2019
    Den 1. juni trækker Kokkenes Køkken i kokkejakken hos Huset Edison på Amager. Gæster og medarbejdere kan se frem til sund og bæredygtig kantinegastronomi.

  • Kokkenes Køkken indtager Aarhus

    Maj 2019
    Smilets by kan snart smile endnu mere. Den 27. maj bliver byen nemlig en indbygger rigere, når Kokkenes Køkken indtager Århus. Det sker i kølvandet på en netop underskrevet aftale for Schmidt Hammer Lassen-domicilet, som fremover skal danne rammerne for et moderne kontorhus – og bæredygtig kantinegastronomi.

  • Tre stærke profiler

    Maj 2019
    Udengaard, Højrup og Petersen. Tre forskellige navne med ét til fælles. De er for nyligt tiltrådt som driftschefer i Kokkenes Køkken. Det sker i kølvandet på, at koncernen bag kantinekonceptet har besluttet for alvor at sætte nye standarder for kantinemarkedet, der i mange år har været stillestående.

  • Kantinegastronomi på vej til Taastrup

    April 2019
    På Dybendalsvænget, bag IKEA Taastrup, finder man den gamle Siemensbygning, som i dag danner rammerne for et nyistandsat flerbrugerhus. Den 1. juni 2019 bliver matriklen en beboer rigere. Det sker i kølvandet på, at et enigt lejerudvalg har stemt Kokkenes Køkken ind som ny kantineleverandør.

Kontakt
  • Jackieline Panduro Axelsen

    Kommunikationsmedarbejder
    Forenede Koncernen

    Telefon: 36 55 56 23
    Mobil: 20 52 95 15

Kontakt

  • Kokkenes Køkken
    Buddingevej 312-316
    2860 Søborg

    CVR:11394914
    TLF: 70 25 24 22
    Email: mada@kokkeneskoekken.dk

FORENEDE KONCERNEN

  • Forenede Koncernen
  • Forenede Service

OFTE BESØGTE SIDER

  • Kantinen som strategisk værktøj
  • Kontakt os
  • Neurogastronomi

FØLG OS