Kantinedrift

Kantinen skal være et markant aktiv i virksomheden

Med Kokkenes Køkken som leverandør er I sikret en transparent kantinedrift med en bæredygtig og sund menu til jeres medarbejdere. Vi leverer kantineløsninger som er et aktiv for virksomheden og som er med til at højne medarbejderglæden.

Vi har optimeret den traditionelle kantine

Kantinen er et vigtigt aktiv i enhver virksomhed. Hos Kokkenes Køkken arbejder vi med en langsigtet strategi og altid i samarbejde med jeres virksomhed og jeres kultur.

I får den mest fordelagtige løsning, hvor kvalitet, smag og økonomi går hånd i hånd med gode madoplevelser som I kan glæder jer til, hver dag. Vi et tæt på vores kunder med faguddannede kokke i front og en stærk organisation bag.

SANS! konceptet

Vores koncept SANS! bygger på neurogastronomi, ansvarlighed og minimering af madspild. Vi har erstattet store buffeter og overfyldte tallerkener med retter, som taler til alle sanser, og hvor der er kræset om hver enkelt detalje i alle retter. 

SANS! står for Smag, Ansvarlighed, Neurogastronomi og Sammenhæng, hvor det hele går op i en højere enhed. I kantinerne arbejder vi for eksempel også med intelligent indretning og adfærdsdesign, så vores gæster nudges til at spise sundere og bedre.

En SANS!-frokost består af en hovedret samt et vegetarisk alternativ, et par salater som passer til og nybagt brød. Ud over hovedretten, serveres portionsanrettet pålæg og nybagt rugbrød.

Vi tager hånd om hele virksomhedens forplejning

Vores kantinedrift kommer med alt fra morgenmad, frokost, aftensmad, mødeforplejning, café og takeaway til særlige events som teambuilding, julefrokost og årets DHL-løb. Vores løsning skræddersyes til jeres behov og kan skaleres op og ned.

Ansvarlig kantinedrift

Vi bringer ansvarlighed med ind i vores kunders forretning, hvor vi inviterer minimering af madspild, dyrevelfærd og økologi med til bords.

Jeres egen køkkenchef med en stærk profil

Vi har hævet niveauet for kantinedrift i Danmark gennem fagprofessionelle køkkenfolk på alle pladser. Vores køkkenchefer og kokke kommer med erfaring fra gode stillinger på velrenommerede restauranter både i ind- og udland, og vi har branchens dygtigste madkreatører. I får en fagligt stærk køkkenchef, der matcher jeres behov, som vil være med til at udvikle jeres kantine.

Den gode spisepause

Vi skaber bedre gæste-flow, blandt andet ved at portionsanrette. Dermed undgår vi lange køer ved buffeten og fremmer den fælles spisepause og det kollegiale samvær, som giver energi til resten af dagen.

Værtskab

Vi er synlige i kantinen, portionsanretter og taler med gæsterne. For os er det uvurderligt, at høste feed back fra vores kunder, så vi har en føling med brugertilfredsheden.

Nudging

Vi giver et kærligt puf i den sunde retning ved at styre de positive processer, som vi har kontrol over: sammensætning af menu, portionsanretninger, sætte det grønne og grove først og guide vores gæster mod de sunde valg.

Sundhed

Vi prioriterer det sunde og det grove og tilbereder retter i tråd med de officielle kostråd. Portionsanretning gør, at vores gæster får den rigtige sammensætning af protein, kolhydrat og fedt i et måltid.

General Manager, Anne Mette Kyhn og køkkenchef i Kokkenes Køkken, Peter Sindt Hansen

Idrættens Hus i Brøndby

”Idrættens Hus står for sportsånd, professionalisme og teamwork og vi inspireres af de dygtige atleters passion. Vi vil gerne give lidt tilbage og inspirere vores besøgende med gastronomiske oplevelser og sanselighed i de grønne haver.”

Anne Mette Kyhn, General Manager på Idrættens hus.

Det hele styres nemt fra vores app

Bestil mødeforplejning, takeaway eller frokost direkte fra mobilen:

Overblik over frokost, mødeforplejning og takeaway
Dagens menu i kantinen
Registrer din frokost for dig selv og for dine gæster
Tjek allergener
Medarbejdergoder og særlige tilbud
Opskrifter og tips til egen madlavning

Vores favoritter

Bliv inspireret til egen aftensmad af vores køkkenchefers signaturretter, som de fleste kan finde ud af at tilberede.