Vi bruger kun friske råvarer, gerne økologiske og helst lokale

Måltidsoplevelsen er præget af en aktiv holdning til at det skal smage af veltilberedte retter af friske råvarer i sæson. 

Økologi og bæredygtighed

Bæredygtighed og miljø er en fast og forankret del i alt, hvad vi gør. Vi arbejder kontinuerligt med at nedbringe vores miljøbelastning, minimere madspild og øge andel af økologi i vores køkkener. Vi bruger kun friske råvarer, gerne lokale og altid i sæson.

Frisk frugt til gæsterne

For at sikre den bedste kvalitet og smagsoplevelse af frugt og grønt har Kokkenes Køkken valgt at samarbejde med leverandøren Hørkram. De har deres egen engagerede afdeling med uddannet personale til at håndtere den daglige drift.

Vi følger de enkelte produkter tæt lige fra leverandør til leveringstidspunkt hos vores kunder. Via et tæt samarbejde med de bedste konventionelle og økologiske gartnerier, sikrer vi et bredt sæsonaktuelt sortiment og de nyeste varer i sæson.

Knivskarp holdning til at minimere madspild

Vi har et stort fokus på at minimere madspild, da det er en belastning for miljøet. Derfor anvender vi en form for First-In First-Out koncept, hvor de fødevarer som er leveret først også bliver anvendt først – både fordi friske råvarer er et vigtigt element i Kokkenes Køkken, men netop også for at undgå madspild.
Derudover bruges daglige analyser og prognoseværktøjer til at estimere antal spisende gæster, for at undgå at producere hverken for lidt eller for meget mad. For at minimere spild yderligere, tilbyder Kokkens Køkken deres gæster i kantinen at tage overskydende mad med hjem som take away.

 

Økologiske varer

• Alle mejeriprodukter inklusiv mælk og æg
• Mel, ris og pasta
• Oliven- og rapsolie
• Rodfrugter, kartofler og løg
• Årstidens grøntsager

Alle vores kantiner er tilknyttet vores effektive og driftssikre indkøbsportal

Det sikrer, at vi altid har vores råvarer hjemme mindst 24 timer før vi skal forbruge, fremstille og sælge dem. Den sikring er helt vital for os. Det gør ikke så meget, hvis vores leverandører for eksempel har et nedbrud på et køretøj. Vi er ikke sårbare over for varemangel under normale omstændigheder. I vil aldrig opleve vores ansatte stå og spejde efter en leverandør, og ej heller et svigt i leverancerne på grund af manglende råvarer.

friske råvarer i køkkenet hos Kokkenes Køkken

Vil du have professionelle kokke i din kantine?

Ring os op for en uforpligtende dialog om, hvad vi kan gøre for din kantine og dine medarbejderes frokost.
Telefon: 70 25 24 22

Send mail

Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies