Du kan smage, at der står en kok bag

Med et navn som Kokkenes Køkken er linjen lagt. En vis standard er sat for det faglige og gastronomiske niveau, og det giver nogle dejligt høje forventninger at leve op til. Det gør vi ved at sikre, at der altid er uddannede kokke bag gryderne i Kokkenes Køkken.  

 

Det kan ganske enkelt smages, når råvarerne er udvalgt og tilberedt fra bunden af passionerede mennesker, som er stolte af deres håndværk og mestrer det til fingerspidserne. Vores kokke kommer med erfaring fra flere af landets kendte og roste restauranter, og de kommer med ønsket om at drive kundens køkken, som var det deres eget – med et stærkt personligt præg på menuen og masser af faste, glade gæster.

Professionelle køkkenfolk på alle pladser

Ros til kokken er ros til køkkenet. Kokken er dirigenten, der får maden til at spille, men at få det hele til at gå op i en højere enhed kræver et team af professionelle køkkenfolk, som hver især har den samme sans for timing og kvalitet. Så vi gør et stort nummer ud af at supplere vores kokke med de bedste kolleger på samtlige pladser.

Vi har faguddannede kokke i alle vores køkkener, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af dem, når vi rekrutterer. Vores gode omdømme gør, at vi løbende lykkes med at tiltrække branchens bedste fagfolk. Og vi gør et stort nummer ud af at supplere vores kokke med de bedste kolleger på samtlige pladser.

 

Uddannelse og inspiration

Vi holder vores kokke og køkkenfolk skarpe med workshops og kurser om alt spiseligt mellem himmel og jord og bord.
Eksempelvis har vi udforsket det grønne køkken i Salatværkstedet med Claus Holm, landskendt og anerkendt kok, foredragsholder og smagsudvikler.

Kokkenes Køkken

Vil du have professionelle kokke i din kantine?

Ring os op for en uforpligtende dialog om, hvad vi kan gøre for din kantine og dine medarbejderes frokost.
Telefon: 70 25 24 22

Send mail

Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies