Vi vælger og vrager

Skum, fermentering, laboratoriemad og insekter...  Som i alle andre brancher er der også mode inden for mad. Fra gamle danske husmandsretter til alt det nye nordiske, fra skum og laboratoriemad til stenalderkost.

 

I Kokkenes Køkken sværger vi hverken til det ene eller det andet, for vi ønsker ikke at låse vores kunder og kokke fast i et bestemt koncept. Noget af det bedste ved mad er netop variationsmulighederne, så i stedet for at holde os til ét tema, holder vi køkkendøren åben for alt, hvad der er godt.

Det er så til gengæld også et gennemgående krav:

Kvaliteten, dyrkningen, smagen skal være i orden. Vi tager stilling til hver enkelt råvare, før vi lægger den i kurven. For vi serverer kun mad, som vi kan stå inde for. Vi er både passionerede og madglade, og det vi lægger på tallerkenen skal berige din dag. 

Effekten rækker langt ud over kantinen

Det kræver sit køkken at gøre alle gæster glade, og den nemme løsning ville være at lave "noget for enhver smag". Men i stedet laver vi noget, som enhver vil få lyst til at smage. Ved at udfordre smagsløgene med nye trends og teknikker er vi med til at flytte grænser, vække sanser og inspirere til at tænke anderledes, Det giver en masse positivt overraskende ansigter rundt omkring ved bordene - og en fornyet glæde og gejst til resten af dagen.

Kokken og kalenderen bestemmer menuen

Vi bruger helst økologiske råvarer. Det betyder, at vi er ekstra kræsne, når vi vælger leverandører – og ekstra fokuserede på det lokale og aktuelle. Vi arbejder for eksempel med seks sæsoner i stedet for de sædvanlige fire. Så i Kokkenes Køkken er det ikke bare ”sommer” men tidlig sommer eller sensommer. Det kan lyde som en lille detalje – men det gør en stor forskel for menuen.

Kokkens Køkken tilberedning 

Det sunde fornuft er et vigtigt køkkenredskab

Vi har skruet op for økologien med hjælp fra Københavns Madhus. Samtidig har vi skruet ned for madspildet ved at gennemtænke alt fra indkøb og tilberedning til servering og afrydning. Vi vælger de sunde alternativer, og tilbyder altid lidt lettere retter til dem, som ønsker det. 

Frisk frugt til gæsterne

For at sikre den bedste kvalitet og smagsoplevelse af frugt og grønt har Kokkenes Køkken valgt at samarbejde med leverandøren Hørkram. De har sin egen engagerede afdeling med uddannet personale til at håndtere den daglige drift.
Vi følger de enkelte produkter tæt lige fra leverandør til leveringstidspunkt hos vores kunder. Via et tæt samarbejde med de bedste konventionelle og økologiske gartnerier, sikrer vi et bredt sæsonaktuelt sortiment og de nyeste varer i sæson.

Kokkenes Køkken

Vil du have professionelle kokke i din kantine?

Ring os op for en uforpligtende dialog om, hvad vi kan gøre for din kantine og dine medarbejderes frokost.
Telefon: 70 25 24 22

Send mail

Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies