Hjem Kantinedrift
Kokkenes Køkken kantiner personalekantine drift af kantiner

Overvejer I en ny kantineleverandør eller outsourcing af kantinen?

Med Kokkenes Køkken som leverandør er I sikret tilfredse medarbejdere, en frokost der bygger på smag og sammenhæng tilberedt af sunde og friske råvarer samt en helhedsløsning for al forplejning i virksomheden.

SANS! konceptet

Vores koncept SANS! bygger på neurogastronomi, bæredygtighed og minimering af madspild. Vi har erstattet store buffeter og overfyldte tallerkener med retter, som taler til alle sanser. Det er essensen af bæredygtighed og gourmet, og der er kræset om hver enkelt detalje i alle retter. 

En SANS!-frokost består af en hovedret, et par salater som passer til og nybagt brød. Alle retter harmonerer sammen i smag og indeholder elementer af sødt, surt, bittert, salt og umami samlet på én enkelt tallerken. En helhedsoplevelse, som man ellers kun får, når man går på restaurant.

Det bedste fra den danske køkkenhave lige ned på tallerkenen

Den mangfoldighed, vi omgiver os med, skal smages. Vores danske råvarer byder på mange muligheder, og vi eksperimenterer gerne og prøver nye, spændende råvarer af i kantinen. Vi arbejder med seks sæsoner i stedet for de sædvanlige fire, og vi sætter smag på både den sprøde forsommer og den smagfulde sensommer.

Jeres helt egen køkkenchef med en stærk profil

Vi har hævet niveauet for kantinedriften i Danmark gennem fagprofessionelle køkkenfolk på alle pladser. Men det er ikke nok. Vores køkkenchefer og kokke kommer med erfaring fra gode stillinger på velrenommerede restauranter både i ind- og udland, og vi har branchens dygtigste madkreatører. I får en fagligt stærk køkkenchef, der matcher jeres behov, som vil være med til at udvikle jeres kantine.

“Med et navn som Kokkenes Køkken er linjen lagt og vi har sat en høj standard for både det faglige og gastronomiske niveau. Og det giver dejligt høje forventninger at leve op til. Det gør vi ved at sikre, at der altid er uddannede kokke bag gryderne i Kokkenes Køkken.”

Asmus Thorsøe Hamanm, chef for Kokkenes Køkken