Kokkenes Køkken og COVID-19

I Kokkenes Køkken tager vi situationen i forbindelse med COVID-19 meget alvorligt, og vi støtter naturligvis regeringens og myndighedernes udmeldinger og anvisninger om at tage fælles ansvar for at minimere smittefaren.

 

Situationen udvikler sig løbende, og i den forgangne uge har vi allerede taget flere engagerede forholdsregler og iværksat tiltag i de mange kantiner og køkkener, som vi driver landet over, med henblik på at sikre vores gæster og medarbejdere optimalt muligt.

Det er også vigtigt for os at nævne i den her forbindelse, at COVID-19 ikke smitter via fødevarer, og at der er heller ikke belæg for at tro, at man bliver smittet med COVID-19 ved at røre ved fødevareemballage.

Vi opfordrer vores kantinegæster til at holde sig godt orienteret om ændringer og forholdsregler i forhold til situationen internt i deres respektive virksomheder, da situationen hele tiden ændrer sig. Ligesom vores kantinegæster, kunder og samarbejdspartnere heller ikke skal tøve med at kontakte Kokkenes Køkkens medarbejdere ved tvivlsspørgsmål eller andet. 

Vi sørger for hele tiden at være opdateret på situationen, er yderst opmærksomme og følger alle Sundheds- og Fødevarestyrelsens anbefalinger.

 

Ude i kantinerne

Portionsanretning og emballage er to vigtige forholdsregler vi kan tage for at beskytte vores gæster. 

portionsanrettet frokost

portionsanrettet smørrebrød

pakket frokost

virus-morgenmad

Kontakt os i Kokkenes Køkken

Har du spørgsmål omkring vores kantiner og COVID-19 beredskabet, er du velkommen at ringe til os på 70 25 24 22