Vi vælger og vrager fra alle hylder.

Som i alle andre brancher er der også mode inden for mad. Fra gamle danske husmandsretter til alt det nye nordiske, fra skum og laboratoriemad til stenalderkost. I Kokkenes Køkken sværger vi hverken til det ene eller det andet, for vi ønsker ikke at låse vores kunder og kokke fast i et bestemt koncept. Noget af det bedste ved mad er netop variationsmulighederne, så i stedet for at holde os til ét tema, holder vi køkkendøren åben for alt, hvad der er godt. Det er så til gengæld også et gennemgående krav: Kvaliteten, dyrkningen, smagen skal være i orden. Vi tager stilling til hver enkelt råvare, før vi lægger den i kurven. For vi serverer kun mad, vi kan stå inde for.


Kokkenes Køkken - du kan smage at der står en kok i kantinen

Kokken og kalenderen bestemmer menuen.

Vi bruger helst økologiske råvarer. Det betyder, at vi er ekstra kræsne, når vi vælger leverandører – og ekstra fokuserede på det lokale og aktuelle. Vi arbejder for eksempel med seks sæsoner i stedet for de sædvanlige fire. Så i Kokkenes Køkken er det ikke bare ”sommer”, men tidlig sommer eller sensommer. Det kan lyde som en lille detalje – men det gør en stor forskel for menuen.

Nye og bedre tider i kantinen - Kokkenes Køkken
Kokkenes Køkken - hverdagsmad der smager af weekend

Den sunde fornuft er et vigtigt køkkenredskab.

Vi har skruet op for økologien med hjælp fra Københavns Madhus. Samtidig har vi skruet ned for madspildet ved at gennemtænke alt fra indkøb og tilberedning til servering og afrydning. Vi vælger de sunde alternativer, og tilbyder altid lidt lettere retter til dem som ønsker det.

Kokkenes Køkken - du kan smage at der står en kok i kantinen
Kokkenes Køkken - du kan smage at der står en kok i kantinen